Etiketter

,

ADD på N.Nu portalen har mycket snabbt blivit etta på ADD och Vad är ADD när man Googlar, visst är det bra? Nästan samma sak med ADHD Center hos N.nu tror att de var 2:a senast jag kollade. Så visst stiger bra resurser snabbt i sökresultaten om de är strukturerade och välordnade, något jag själv är välkänd för att inte vara.

ti hi.

ADHD och ADD syns in längre på första plats på sitt eget namn så visst sjunker de som inte skriver ofta tillbaka i resultaten. Det bästa stället att blogga från som är enklast verkar dock helt klart vara att ha en N.nu Hemsida.

Det syns om inte annat på hur bra en del (välgjorda sajter klarar sig) hos n.nu

PROTEINPULVER

WHEY

Bland annat Whey

Annars är Spotlife inte så dum heller när det gäller att just synas, vilket en del spammare upptäckt häromdagen och sänkte halva spotlife och gjorde resten helt urseeegt.

Nu knäpper vi händerna och ser Pussy Riot i den heliga frälsarkaterdralen.

Inte heller jag fattar nått – Svenskt Kosttillskott

Stressen bara ökar i Samhället!Vad kommer att hända efter att järnvägen nu nått Slottskogen och inte ens i Särö kan de klara sig utan de snabba lokomotiven?Hela Karlsrogatan fylls ju av denna svindlande ånga och tutar gör de dessutom såsom de värsta amerikafartygen. Det är svårt att veta ut eller in. Har den transkontinentala stressen nått oss?Vad är saga och vad är verklighet, det är inte alltid så lätt att veta. Så visst har myternas makt också sin prakt. Se mer om Svenskt Kosttillskott och andra sagor du kan köpa på nätet.

 Vassleprotein  Wheyproteinpulver 

 

Annonser