Etiketter

, ,

DAMP i Backen!

ADHD Center seglade i dagarna upp på första plats i det SEO (Sökmotoroptimering) intensiva N.nu poäng system. Vilket kanske inte är den lättaste av uppgifter.

ADHD Center

Den placeringen får man inte direkt för att man sitter ned i båten och är söt. Utan snarare  för att man skriver adekvat om det ämne man angör och att läsarna gillar det.

Så bah, då bah, skörda bördigt sen bah!

Sen så igen, bah!

Bland de som har en Egen Hemsida finns även sajten om ADD som på kort tid hamnat på förstaplats när det gäller sökningar som ”ADD” och ”Vad är ADD” vilket inte är helt lätt, i varje fall inte att bli etta på ADD. ADHD och ADD finns det en sajt som heter där också men den har inte klarat sig så bra, vilket visar att det krävs en del energi för att bygga en bra och välbesökt sajt men att det lönar sig att försöka lite lätt och sedan återkomma för att jobba på det hela lite mera.  Dock funderar den större sajten ADHD och ADD på att flytta till N.nu. Mestadels för att det kräver så lite tid för underhåll osv. En bil man inte behöver vara bilmekaniker för att köra, men ändå kan bli etta i, så beskriver Whey N.nu. (Whey är den tidigare ettan)

Har du en N.nu hemsida så kan du numera Logga in genom att klicka på deras logga

Logga In NuEn enkel logaritm eller hur

 

Annonser