Etiketter

Ibland får vi frågan vilka kändisar som har eller inte har ADHD, vilket naturligtvis kan vara svårt att svara på. Vi kan bara citera boken om ADHD och ADD som berättar att följande kändisar har ADHD.

Adam levine - Cameron Diaz - Paris HiltonAdam Levine     Cameron Diaz   Paris Hilton

 

Emma Watson - Will.i.am - Channing Tatum

Emma Watson       Will.i.am     Channing Tatum

 

Jim Carrey - Liv Tyler - Howie Mandel - Brittney Spears - Jamie OliverJim Carrey     Liv Tyler      Howie Mandel      Brittney Spears   Jamie Oliver

 

Lisa Wang - Justin Timberlake - Matt Morgan - Will Smith - Kelly Osbourne

Lisa Wang      Justin Timberlake     Matt Morgan     Will Smith       Kelly Osbourne

Och för Husfridens skull kanske det också är lika så bra att vi lägger till Ty Pennington.

VIDEO

och Phelps simmaren som slog så många med häpnad

eller varför inte våra svenska underbarn Frank Andersson och Army of Lovers ikonistiska skönhet

ADHD och ADD sjukt på TV

Den Kära Camilla Henemark som blomma i Army of Lovers vacker som en morgon men heller inte alls blyg med att ställa frågor om dubbelspelandet till dubbelspelaren, rakt på och rätt av. Och så Frank Andersson som kopplade sin nelson i en WM final, och vann på den. Tja, det är nog inte det mest ortodoxa sällskapet som sett skeppa iväg en macka vid någon strand. Men vilken Sandwich det kan bli! Även om Frank var bakfull och frankly undrade om det var halvnelsonen eller andedräkten som gjorde det!

Concerta

Concerta

Men visst så kan en central stimulerande medicin också verka så att superkraften försvinner och människan bakom verket liksom de närmast anhöriga får lugn och ro, med en större ordning. Ibland verkar det faktiskt så, så visst är det inte bara tro. men det kanske också kan ligga nära till hands med insikten att den som har lättare att leva livet (Concerta bilden från ADHD Center)

ADHD bokstavbarn är Ord och det betyder någotADHD in Arabic är rena bokstavsbarnet på arabiska för orden är olika, me för dem som vill separera allt i en och samma mening. i ett Spot life också lever livet därefter och kanske en dag ser det hela i backspegeln och förstår varför namnet Spotlife kändes så rimligt.

ADHD bokstavbarn är Ord och det betyder något

Spot Life är ju annars mycket SK8 och sånt …enligt Spotlfie

Eller varför inte Spotlifes egna ikon som säger att ADHD är en av hennes superkrafter och har en del egna funderingar kring Concerta och ADHD medicin.

ADHD är min Superkraft säger Spotlife s

Spotlife’s egna Isabella ”Blondinbella” Löwengrip.

Tint in the paraplax

ADHD Test

 –  ADHD TestADHD History

Kändisar med ADHD Nordman

Glömde lägga till Nordman också, samtidigt som jag gör det inser jag att det är flera och flera som jag helt och hållet har missat, ååh skamliga minne och konsten att hitta bilderna man sparat från både här och där…. Ja ja, artikeln kom ut i varje fall. Och visst har vi läst om ADHD Tips här, kanske var det också därför som bloggen till slit blev av, annars hade nog inte blivit nått, så ta det för vad det är. (Uppdatering nedanför och lite ovanför i texten)

Petter kändisar med ADHD

Rapparen Petter var så klart en utav dem – Kändisarna med ADHD.

– Som inlärning och fokusering. Jag kan fortfarande inte ta muntliga instruktioner från någon annan. Det blir alltid fel. Jag missar alltid typ 20 procent av instruktionen. Jag kan bara inte ta in det, få ordning på det. Kan inte förklara varför.

I intervjun berättar Petter att hans liv kretsar kring minutiösa rutiner. Han lägger alltid fram samtliga klädesplagg han ska ha följande dag. Han måste förvara sina skor i liggandes i skokartongerna och får absolut inte stänga av mobiltelefonen förrän han väl står på scenen och musiken redan är i gång.

I Filmen och Videon Mitt huvud är som en Torktumlare så finner vi fler kändisar med ADHD. Mer

Mer video om ADHD med personer som själva har ADHD finner du på ADHD Center så klart.